Cloudconcert

Op zoek naar een bijzondere vrijmibo, of een ludieke manier om je webinar of videoconference af te sluiten? Of wil je een alternatief voor het vieren van een verjaardag of jubileum? Renée verzorgt samen met gitarist Berry Janssen een exclusief online concert: Cloud Concert @ Home!

Sinds de lockdown in Nederland is ingevoerd werken veel werknemers al maanden thuis. Momenten van contact bij het koffiezetapparaat, de vrijdagmiddagborrels en de bedrijfsfeesten met collega’s zijn daardoor weggevallen. Uit onderzoek is gebleken dat 81% procent door het thuiswerken met name dit informele contact mist.

Dit muzikale duo voorziet sindsdien in de groeiende behoefte om samenkomsten te organiseren in een ontspannen sfeer. Door middel van een liveoptreden op maat. Met elkaar genieten, maar elk in hun eigen omgeving. ‘De reacties op onze concerten zijn zeer enthousiast. Mensen krijgen er energie van, en worden er blij van’, aldus van Wegberg. ‘We maken een programma op maat met uiteenlopend repertoire van Nederlandse bodem en internationale artiesten. We spelen voor een scherm met soms wel 100 man publiek. De een met een kat op schoot, of de kinderen erbij, meezingend met een drankje, vanuit hun eigen huis of tuin. Dat zijn bijzondere ervaringen.’

Het is een mooie manier gebleken voor werkgevers om hun medewerkers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun flexibiliteit de afgelopen periode. Werknemers ervaren het als een welkom alternatief om binnen de beperkingen van de maatregelen die er zijn, toch de mogelijkheid te hebben om met elkaar te genieten.

Geïnteresseerd in een Cloud Concert @ Home voor uw familie, bedrijf of vrienden? Meer informatie is te krijgen via Contact, of op de website Cloudconcert.nl.